Workshop en training

WEDO MODE: ‘Wij vonden het inzicht wat wij kregen over het inhangen van de kleding en indelen van de wanden erg waardevol.’

 

VM-workshop

Laat uw winkel beoordelen op de belangrijkste visual merchandising tools, zowel voor de winkellay-out als de presentatie van de collectie. Ook de etalage wordt hierbij betrokken. Na de beknopte theorie, gaan de deelnemers zelf aan de slag onder begeleiding van een professionele VM-trainer. U heeft daardoor gelijk resultaat in de winkel. De adviezen zijn natuurlijk afgestemd op uw huidige winkelsetting en -beleving.

 

 

 

VM-training

Met de VM-training leert u alle activiteiten die erop gericht zijn het aanwezige assortiment op de aantrekkelijkste manier aan de shopper te presenteren. We starten met een analyse van de winkel en bekijken in hoeverre de lay-out aansluit bij de doelgroep. Een VM- training bestaat uit een theoretische presentatie en praktijkgerichte trainingen. Na de theorie, gaan de deelnemers zelf aan de slag onder begeleiding van een professionele VM-trainer. U heeft daardoor gelijk resultaat in de winkel. Daarbij is de theorie afgestemd op uw huidige winkelsetting en -beleving.

 

 

Contact

Amersfoortseweg 96
3862 NE Nijkerk
T: 033 - 247 60 35
KvK: 31039521
info@burobeerbaum.nl

Volg ons op Facebook...
En op Twitter!

Buro Beerbaum B.V. | Specialist in visual merchandising, etaleren en styling.