Visual Merchandising

Wat is VM? En wat bereik ik hiermee?

Visual Merchandising omvat alle activiteiten die erop gericht zijn de collectie op de aantrekkelijkste manier te presenteren. Doel is om met inspirerende tools de verkoop van de artikelen te bevorderen. Om zo de traffic naar en in de winkel te stimuleren.

Hoe gaat VM in zijn werk?

We starten met een analyse van de winkel en bekijken in hoeverre de lay-out aansluit bij de doelgroep. Denk hierbij aan een wisselende sfeercommunicatie, een duidelijke routing, een inspirerende etalage en aandachttrekkende hot spots. Kortom alle elementen die invloed hebben op het kijk- en aankoopgedag. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de rol van het personeel binnen het totale winkelconcept.

Tijdens een bezoek aan de winkel stelt onze VM-er samen met u de uitgangspunten vast en voert het VM-concept en het doel uit binnen de afgesproken termijn. Visual merchandising is mogelijk op afspraak. Vanaf 4 keer per jaar bieden wij al voordelige jaarcontracten aan.

Wilt u visual merchandising in de praktijk brengen, maar heeft u geen tijd of personeel om dit te realiseren? Ons team is gespecialiseerd in het uitvoeren van VM-plannen. Ook kunnen zij u helpen met de visuele presentatie in de showroom.

 

Het voordeel van visual merchandising

Doeltreffende winkellay-out 

Sfeervolle en vernieuwende winkelpresentatie 

● Verzekerd van de laatste stylingtechnieken

Betere verkoopresultaten

Naast visual merchandising bieden wij ook VM-workshops en VM- trainingen aan om uw verkoopteam de ‘tips and tricks’ te leren en hen te inspireren. Benieuwd hoe u de beleving in uw winkel kunt versterken? Of bent u geïnteresseerd in een training voor uw verkoopteam? Wij helpen u graag met visual merchandising. Vul het contactformulier in en ontvang vrijblijvend advies.

 

Contact

Amersfoortseweg 96
3862 NE Nijkerk
T: 033 - 247 60 35
KvK: 31039521
info@burobeerbaum.nl

Volg ons op Facebook...
En op Twitter!

Buro Beerbaum B.V. | Specialist in visual merchandising, etaleren en styling.